Friss információk


A beiratkozáshoz szükséges nyomtatványok letölthetők az alábbi hivatkozásokról


Tisztelt Szülők!
Tájékoztatjuk Önöket a hit- és erkölcstan oktatásában közreműködő egyházakról, valamint a székhelyen és a tagiskolákban hitoktatást végző személyekről. (20/2012.(III.31.) EMMI rendelet 182/A.§.(3) bekezdés)

FELHÍVÁS

az általános iskolákba történő beíratásra

Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2018/2019. tanévre történő általános iskolai beíratásokra az alábbi időpontokban kerül sor:

2018. április. 12 (csütörtök) 8:00-19:00
2018. április. 13 (péntek) 8:00-19:00

Tanköteles gyermekét a szülő köteles a lakóhelye, ennek hiányában tartózkodási helye szerinti illetékes vagy a választott iskola első évfolyamára beíratni.
Az első évfolyamra történő beíratáskor

A felvételről első fokon az iskola igazgatója dönt, elutasítás esetén a fenntartó hivatott a felül bírálati kérelmet elbírálni.
A tanköteles tanuló tanulmányainak külföldön történő folytatását – a tanköteles gyermek nyilvántartása céljából – be kell jelenteni a lakóhely, ennek hiányában tartózkodási hely szerint illetékes köznevelési feladatokat ellátó hatóságnak, vagy, ha a tanuló már hazai iskolába beiratkozott, az iskola igazgatójának.

A Salgótarjáni Általános Iskola és Kollégium székhelyének és tagiskoláinak körzetébe tartozó utcák felsorolását a mellékelt táblázat tartalmazza.

Gyógypedagógiai nevelési-oktatási intézmény (a többi tanulóval együtt nem nevelhető, oktatható enyhe értelmi fogyatékos és autista tankötelesek részére):
Illyés Gyuláné Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola
3100 Salgótarján, Acélgyári út 3/A.
A kötelező felvételt biztosító Nógrád megyei iskolák körzethatárairól szóló tájékoztató megtalálható a Nógrád Megyei Kormányhivatal honlapján.Vissza az oldal tetejére

Tájékoztatás

A 2016/17-es tanévben az Egertej Kft. iskolatej programjában a Salgótarjáni Általános Iskola és Kollégium tagintézményei közül az alábbiak vesznek rész:

A program keretén belül a tanulók naponta fogyaszthatják az Egertej Kft. által kiszállított termékeket. A heti öt tanítási napból két alkalommal tejet, egy alkalommal kakaós tejet, egy alkalommal natúr joghurtot vagy kefirt, egyszer pedig ömlesztett sajtot kapnak a diákok.

Vissza az oldal tetejére