Bemutatkozás
Tehetséggondozó műhelyek
Pályázataink
Rendezvényeink
Kapcsolataink
Továbbképzések
Tehetségsegítő Tanács
SKÁID szakmai munkaközösség
Versenyek
Táborok

Pályázataink

- Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségének pályázatai
- Nemzeti Tehetség Program pályázatai
- TÁMOP pályázatok

Az elmúlt héten a Tehetségsegítő Tanács nevében megalakítottuk a „Palóc tehetséges középiskolások klub”-ját.
Szintén Salgótarján és térségéből hívtuk meg a középiskolák tehetséges diákjait, akik képviselték iskolájukat. A megjelent huszonnégy fiatal közül elnöknek választottuk Kaposvári Dánielt, a Táncsics Mihály Közgazdasági, Ügyviteli, Kereskedelmi és Vendéglátó-ipari Szakközépiskola és Szakiskola 10. évfolyamos diákját, (ebben az intézményben találkoztak a középiskolások), valamint helyettesének Kulhavi Nikolettát a Salgótarjáni Bolyai János Gimnázium 10. évfolyamos diákját. A továbbiakban is szeretnénk tartalmas programokat szervezni ennek a korosztálynak is, természetesen igényeiket, céljaikat figyelembe véve.
Minden középiskola és általános iskola vezetőjének, tantestületének köszönjük, hogy pozitív hozzáállásukról biztosítottak bennünket, felkészítették és elküldték diákjaikat szervezéseinkre! Pedagógusok és szülők egymással összefogva így tudjuk fiataljainkat segíteni céljaik, érvényesülésük elérésében.


Dudok Györgyné
a Tanács titkára

Palóc tehetséges középiskolások klubja

A Salgótarján - Fülek - Térségi Tehetségsegítő Tanács a "Salgótarján térségének tehetséggondozásáért" című megnyert pályázat keretében létrehozta a "Palóc tehetséges középiskolások klub"-ját.
Tehetséges diákokat kértünk fel arra, hogy képviseljék iskolájukat és kapcsolattartó funkciót töltsenek be a klub és az iskola között. Ezzel szeretnénk támogatni a fiatalokat, pályázati lehetőséget keresve számukra, tehetségük felismeréséhez, valamint verseny lehetőséget szeretnénk biztosítani számukra.